Onze ActiveCampaign diensten

De CRM Ontzorgt ActiveCampaign dienst ontzorgt totaal op het gebied van marketingautomation. Je account laten opzetten, overzetten of compleet laten managen en optimaliseren? Alles in mogelijk bij CRM Ontzorgt.

Waarom je account op laten zetten?

De grootste valkuil van een ondernemer is alles zelf te willen doen. Maar een ondernemer weet ook dat minder controle meer controle is. Een ondernemer met deze instelling delegeert ook zo veel mogelijk aan experts die in grote lijnen de resultaten terugkoppelen. Dit is precies wat onze ActiveCampaign diensten voor je kunnen doen. Zo blijft er tijd over voor belangrijke dingen!

Waarom CRM Ontzorgt

Binnen CRM Ontzorgt hebben we heel veel inhouse kennis van ActiveCampaigen. Deze kennis sluit dan ook perfect aan op onze ActiveCampaign diensten waar we jouw bedrijf mee ondersteunen en versterken. Of het nu het opzetten, overzetten of optimaliseren is van een ActiveCampaign account. Of om één van de workshops die we organiseren.

Technologische kennis van jouw kant is totaal niet nodig. We zorgen dat je een product krijgt dat bij jou en je onderneming past.

ActiveCampaign account opzetten

Een ware plug & play ervaring. Dat is wat we bij CRM Ontzorgt bieden. Je maakt je account aan via de link die we je sturen en verder hoef je niets te doen.

Je account wordt zo opgezet dat je direct kan beginnen met het werven van contacten via je website. Je nieuwe contacten worden in overzichtelijke lijsten weggeschreven en zij ontvangen daarna automatisch de mailing.

Overstappen naar ActiveCampaign

Wil je overstappen naar ActiveCampaign, maar heb je geen zin in al dat werk dat erbij komt kijken?

Al je contacten worden overgezet, net als de automatische e-mailflows en e-mailtemplates die je in je huidige systeem hebt staan. Daarnaast zorgt CRM Ontzorgt ervoor dat je direct verder kan met het verzamelen nieuwe contacten. We garanderen dat je huidige contacten niets merken van de overstap die je gemaakt hebt.

ActiveCampaign expert setup

Veel mensen die zelf aan de slag gaan met ActiveCampaign zetten zelf wat automatische e-mail sequenties op  en managen hun relaties. Veel meer dan dat wordt er vaak niet gedaan en zelfs dat is vaak verre van optimaal.

Tijdens een account-optimalisatie loopt een marketing-automation-expert je hele account door en stelt alles direct goed in.

ActiveCampaign account management

Met dit pakket word je totaal ontzorgd. Een marketing-automation-expert beheert je account waardoor je zeker weet dat alles goed gebeurt met een minimale tijdinvestering van jouw kant.

Doordat je direct contact hebt met de toegewezen expert zijn aanpassingen in no time doorgevoerd en is de nieuwe campagne opgezet voor je het weet. Ook kun je er zeker van zijn dat alles volgens de nieuwste regels gaat. Totaal ontzorgt dus.

ActiveCampaign conversie optimalisatie

Als aanvulling van het managementpakket bieden we een extra service om het account constant te optimaliseren. Dit houdt in dat we er alles aan doen het maximale uit je contactlijsten te halen.

Door zaken als automatiseringen, e-maildesign, buttondesign, opt-in formulierdesign stukje bij beetje te verbeteren haal je stap voor stap meer omzet uit je e-maillijst.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!