ActiveCampaign-account opzetten

Een ActiveCampaign account opzetten is voor veel ondernemers een drempel. Je weet niet hoe je een account echt efficiënt op moet zetten en het ontbreekt misschien aan de nodige technische kennis. Zet daarom een automation-expert van ActiveCampaignManager in om deze zaken voor je te regelen. Dan kan jij weer opgelucht ademhalen.

Software instellingen

Bij het opzetten van je ActiveCampaign account regelen wij achter de schermen alles voor je. Kennis van software is niet nodig. We garanderen dat de e-mail goed bezorgd wordt. We verbinden het platform aan je website en installeren websitetracking. Je ziet direct welk contact wat doet op jouw website.

Dashboard inrichting

Als ondernemer wil je niet veel tijd kwijt zijn aan het controleren van het ActiveCampaign-account. Daarom is er het dashboard waar je direct alle belangrijke informatie ziet. Volg de trend in nieuwe aanmeldingen en zie direct welk contact de hoogste engagementscore heeft. Of bekijk welke campagnes en automatische e-mail-sequenties actief zijn.

Opt-in formulierkoppeling

Contacten verzamelen is erg belangrijk. Daarom maken we tijdens het opzetten van het ActiveCampaign-account enkele standaard contactformulieren aan. Deze worden direct aan de website gekoppeld worden zodat bezoekers direct kunnen reageren.

Waarom je voor ActiveCampaignManager kiest

Wij hebben heel veel kennis in huis van ActiveCampaign. Deze kennis sluit perfect aan op onze ActiveCampaign-diensten. Of het nu het opzetten, overzetten of optimaliseren is van een ActiveCampaignaccount of het organiseren van een training.

Of jij nu veel of geen ervaring hebt met CRM en email-automation: ActiveCampaignManager zorgt dat jij een product krijgt dat perfect bij jouw onderneming past.

  • Software instellingen

  • Dashbord inrichten

  • Opt-in formulier koppeling

  • Basis contact lijsten

  • Basis tags & contact velden

Basis contactlijsten

We maken enkele basis contactlijsten tijdens het opzetten van het account. Contacten slaan we direct in de juiste contactlijst op zodat je met een overzichtelijk account aan de slag gaat. Naast enkele standaardlijsten richten we met enkele branchespecifieke-lijsten het account zo optimaal mogelijk in.

Basis tags & contactvelden

De basis tags en contactvelden vormen de basis van het segmenteren en het specifieker maken van je communicatie. De juiste tags en contactvelden zorgen ervoor dat het implementeren van marketing-automation eenvoudiger wordt waarmee je de mogelijkheden vergroot.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!