ActiveCampaign optimalisatie account

Met het ActiveCampaign optimalisatie pakket optimaliseren wij jouw account op een wetenschappelijke manier. Door constant testen en het beter afstemmen van jouw communicatie op jouw klanten. Dat levert je veel op.

ActiveCampaign account optimalisatieproces

 • Analyse huidige situatie

  De huidige situatie wordt bekeken en we maken een plan van aanpak.

 • Uitvoeren splittesten

  We voeren testen uit en beoordelen de resultaten.

 • Verbeteringen doorvoeren

  We voeren de gevonden verbeteringen worden door.

 • Herhaal proces

  We herstarten het proces.

E-mail flow optimalisatie

Hoe goed een e-mail flow ook is opgezet er blijven altijd bottlenecks ontstaan waardoor je (te)veel contacten kwijt raakt.
Ga gestructureerd te werk en zie waar er winst te behalen valt door direct iets aan te passen.  Zo behoud je contacten, verhoog je de stabiliteitn en daarmee ook de winstgevendheid van je contactenlijst.

E-mail optimalisatie

Je wilt natuurlijk succes hebben met je campagnes. De interactie met je klanten is daarin heel belangrijk.

Wij weten welke wetenschappelijk bewezen methoden werken en samen met de testresultaten tillen we de look and feel van je e-mails naar een hoger niveau. Uiteraard in de jouw huisstijl.

ActiveCampaignManager neemt het je uit handen

Het ActiveCampaign optimalisatiepakket is een aanvulling op de accountmanagement service van ActiveCampaignManager. Nu nemen we echt alle zorgen weg over klantenmanagement, e-mailmarketing en marketingautomation.

Een toegewezen expert neemt al die taken op zich. Er is altijd een directe lijn met je expert waardoor er snel geschakeld kan worden. Wat een tijd ga jij besparen!

 • Gratis expert account setup

 • Automations opzetten

 • Nieuwsbrief management

 • Maandelijkse rapportage

 • Nog veel meer!

Opt-In optimalisatie

Wist je dat de kleur van een knop of de tekst die zichtbaar is bij inschrijvingsformulieren een grote invloed hebben op het aantal inschrijvingen?
We testen wat voor jouw doelgroep het beste werkt. Hierdoor groeit je lijst sneller met contacten die ook echt bij je bedrijf passen.

Maandelijkse rapportage

Meten is weten. Saai misschien maar gigantisch belangrijk. Maandelijks stellen we je op de hoogte van de vorderingen in een duidelijk rapport.
Zo weet je precies hoe het ervoor staat.

Wil jij ook meer rendement halen uit je ActiveCampaign account? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek leggen we precies uit wat de mogelijkheden zijn van een accountoptimalisatie en wat het voor je bedrijf kan betekenen.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!