ActiveCampaign Expert Setup

Met de ActiveCampaign Expert Setup haal je het maximale uit je ActiveCampaign-account. Je bent verzekerd van een professioneel account waarbij alle functionaliteit wordt benut. Lees snel verder!

Automatiseringen verbeteren

Als ActiveCampaign gebruikers automations opzetten gebeuren er dikwijls twee dingen.

 1. De automations zijn veel te ingewikkeld en
 2. krachtige functionaliteit wordt vergeten.

Tijdens de ActiveCampaign Expert Setup, lopen wij alle automatiseringen door en passen deze zo nodig aan. Daarnaast zetten we compleet nieuwe automatiseringen op om nieuwe functionaliteit in te zetten die over het hoofd is gezien. Wij maken marketing-automation een krachtig onderdeel van je onderneming.

Opt-in optimaliseren

Het verzamelen van e-mail adressen is heel belangrijk voor een bedrijf dat e-mailmarketing gebruikt. Ondernemers geven flink wat geld uit om dit voor elkaar te krijgen.

ActiveCampaignManager weet dat het anders kan. Je haalt veel meer uit je marketingbudget door simpelweg je opt-in formulieren en methoden te optimaliseren. Dit is precies wat we doen tijdens het optimaliseren van je ActiveCampaign account.

Daarom creëren we tijdens de Expert-installatie een duidelijk strategie om contactgegevens te verzamelen, die past bij jouw bedrijf. Je zult zien dat je met deze nieuwe ideeën meer e-mails verzamelt. Je ActiveCampaign-account levert direct meer waarde op.

Contactsegmentatie

Wanneer je contacten hebt verzameld is ‘contactsegmentatie’ de volgende grote stap voorwaarts naar een hogere omzet. Door in ActiveCampaign je klanten te segmenteren zorg je ervoor dat zij alleen maar relevante informatie ontvangen. Zij blij, jij blij.

Tijdens de Expert Setup segmenteren wij jouw contacten zodat je specifieke informatie kan sturen. Omdat je als onderneming zeker niet wilt spammen zorg je er hiermee voor dat je onderneming professioneel en betrouwbaar overkomt.

De kracht: een Expert

Een marketing-automation-expert kent de beste manier om een account zo op te zetten dat alle functionaliteit zo goed mogelijk wordt benut. Je kan vertrouwen in een foutloos account met zoveel mogelijk automations.

Als je een expert van ActiveCampaignManager inschakelt weet je één ding zeker:  je account is professioneel opgezet!

 • Automatiseringen verbeteren

 • Opt-in optimaliseren

 • Contact segmentatie

 • Lead scoring opzetten

 • En nog veel meer!

Leadscoring opzetten

Meten is weten. Dat is niet anders bij het beoordelen van  contacten. Door een goede leadscoring op te zetten ben je beter in staat te beoordelen welke contacten de meeste kans op converteren hebben.

Tijdens de Expert Setup van je ActiveCampaign-account zetten we een scoringmethode op, toegespitst op je onderneming. In detail kan je kijken naar het gedrag van websitebezoeken. De uitgestuurde mailings bepalen de mate van interactie en je ziet direct welk contact, product of dienst, de meeste engagement oplevert.

We doen zoveel meer!

De Expert installatie is veel omvattend. We besteden ook uitgebreid aandacht aan:

 • Tags toevoegen
 • Contactlijsten optimaliseren
 • App verbindingen
 • Gepersonaliseerde uitschrijving mogelijkheid
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!