Overstappen naar ActiveCampaign

Je gebruikt al andere e-mailmarketing-software en wilt graag overstappen naar ActiveCampaign. Dat kan ingewikkeld zijn. Met de overstapservice van Active Campaign Manager garanderen wij een soepele overgang. Lees snel verder wat we allemaal voor je doen.

Pipeline

Met een ‘sales pipeline’ maak je de route inzichtelijk die een contact doorloopt vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment van verkoop en daarna.

Misschien ben je gewend aan de sales pipeline van de oude software en wil je dezelfde methode ook binnen ActiveCampaign gebruiken. Dit is geen enkel probleem. ActiveCampaignManager zorgt ervoor dat de omgeving er net zo uit ziet als voorheen.
Je kan natuurlijk ook de kans grijpen om helemaal over te stappen naar een efficiëntere salesmethode! We vertellen je graag over alle mogelijkheden zodat je zelf een goede keuze kunt maken en jij de juiste start maakt met je nieuwe CRM platform.

Contacten

Je contacten zijn zeer waardevol. Wij zetten secuur alle gewenste informatie over naar je nieuwe ActiveCampaign-platform.

ActiveCampaignManager adviseert je over de contacten die echt overgezet moeten worden zodat je met een lijst begint die klopt. Je hebt niet zoveel aan 20% niet-actieve contacten. Het scheelt je ook nog eens in de kosten want de prijs bij CRM-programma’s is afhankelijk van het aantal contacten die je hebt.

Automations

Je hebt waarschijnlijk al heel wat automatische e-mailflow opgesteld en die wil je natuurlijk niet kwijtraken. De overstapservice van ActiveCampaignManager neemt die zorg uit handen. Geef ons aan wat je overgezet wilt hebben en jij hebt er geen omkijken naar.

Wil je kleine aanpassingen laten aanbrengen of hele nieuwe e-mailflows opzetten? Geen probleem.

Hoe ActiveCampaignManager je zorgen wegneemt

De overstap maken naar een ander CRM- en e-mailmarketingplatform is een grote stap die niet zonder risico is. ActiveCampaignManager neemt dit risico weg en realiseert een soepele overstap naar je nieuw ActiveCampaign-platform.

Je verliest geen enkel contact of functionaliteit.

  • Pipeline

  • Contacten

  • Automations

  • Email templates

  • Formulieren

E-mailtemplates

Een huisstijl is je visitekaartje. Met een huisstijl onderscheid je je van concurrenten en natuurlijk wil je de mailtemplates ook in die huisstijl. Zo blijf je herkenbaar en verhoog je de impact die je mails hebben. De overstapservice van ActiveCampaignManager zet jouw templates over naar je nieuwe systeem.

Wil je de huisstijl van je mailings veranderen of aanpassen? Dit is het moment om dat te doen. Vertel ons hoe je het zou willen.

Formulieren

Er is niets vervelender dan goedlopende formulieren kwijt te raken. De formulieren zijn van essentieel belang voor het doen groeien van je contactenlijst en daar doe je toch het allemaal voor. ActiveCampaignManager zet al je formulieren over zodat je geen kans mist om van bezoekers, klanten te maken.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!