ActiveCampaign Plug & Play oplossingen

De ActiveCampaign Plug & Play oplossingen zijn speciaal door CRM Ontzorgt ontwikkeld voor bedrijven in specifieke niche markten die niet het budget hebben voor een custom opgezet product. Zo heb je custom functionaliteit tot je beschikking voor een niet custom prijs.

Webwinkels

Met de ActiveCampaing Plug & Play oplossing voor webwinkels krijg je toegang tot je eigen ActiveCampaign account dat volledig is voorzien van alles wat je nodig hebt om de communicatie van je webwinkel optimaal in te richten.

Van het verzamelen van contactgegevens tot het uitsturen van alle marketing en communicatie-uitingen, en de klanten management in het midden. Alles zit in het totaalpakket voor webwinkels.

Calvin de Vries – Detaill.nl

Over ActiveCampaign voor webwinkels

Ik en mijn partners zochten voor Detaill al geruime tijd een marketing automation tool die aansloot op onze behoefte als webwinkel eigenaren. We liepen alleen constant tegen de kosten aan. Toen we met Arnout van CRMontzorgt in contact kwamen waren we eerst wat sceptisch, we hadden namelijk geen goede ervaringen met klant en klare producten.

Maar dit was snel weg. Zonder enige technische kennis waren we dankzij de video kennis bank en onboarding binnen no time vertrouwd met het platform. En de gemaakt belofte werd meer dan waar gemaakt. Dit is echt alles wat je nodig hebt voor je de klanten management en communicatie van je webwinkel.

 • Hogere omzet

 • Zonder technische kennis

 • Goede support

 • Een echte aanrader

E-learning platform

Met de ActiveCampaing Plug & Play oplossing voor E-learning platformen krijg je toegang tot je eigen ActiveCampaign account dat totaal is ingericht om klanten langdurig in je E-learning omgeving te trekken.

Van het verzamelen van contactgegevens en het beheren van klantengegevens tot een communicatie proces dat gericht is op langdurige lidmaatschap van je platform. Alles zit in dit totaalpakket voor E-learning platformen.

Rienk Bauritius – Attractionacademy.nl

Over ActiveCampaign voor E-learning platformen

Nieuwe klanten trekken voor ons E-learning platform was geen probleem, maar het lang vasthouden was een ander verhaal. Nadat we de Plug & Play oplossing voor E-learning platformen van CRMontzorgt gingen gebruiken veranderde dit compleet.

De retentie van onze leden is ruim verdubbeld door het gebruik van de retentie automatiseringen. En daar bovenop hebben dankzij de welkomst email reeks in combinatie met een goede leadmagnet nog eens meer aanmeldingen ook.

Al met al zijn we heel tevreden met dit product en weten we bij Attractionacademy eigenlijk niet hoe we al die tijd zonder hebben gedaan!

 • Meer trouwe leden

 • Duidelijke setup

 • Uitgebreide support

Andere niche markten

Staat jouw niche markt er niet tussen en je vind dit concept toch interessant? Maak je geen zorgen mogelijk kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

We helpen ondernemers graag en willen ons Plug & Play pakket dan ook uitbreiden naar andere markten. Wie weet vloeit en een leuke samenwerking voor uit je vraag, schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Een custom setup zonder een custom prijskaartje

Met de ActiveCampaign Plug & play oplossingen krijg je toegang tot je eigen ActiveCampaign account dat volledig is voorzien van alles wat je nodig hebt om je lead generatie, communicatie en klanten management optimaal in te richten.

Zo staan er een scala aan formulieren voor je klaar om contactgegevens te verzamelen, en zijn er automatiseringen opgezet die de communicatie naar je contacten volledig dekken. Kortom alles wat in jouw niche nodig is op het gebied van communicatie en klanten management!

 • Plug & Play systeem

 • Uitgebreide onboarding

 • Geen start-up kosten

 • Gratis leeromgeving

 • Kennis bank

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!