ActiveCampaign voor Webwinkels

ActiveCampaign voor webwinkels is ontwikkeld om persoonlijke communicatie en omzetverhogende marketing automation tools toegankelijk te maken voor ieder webwinkeleigenaar. Het geeft je de functionaliteit van een custom opgezet systeem zonder de nadelen van de hoge kosten die hier normaal bij komen kijken.

Calvin de Vries

Detaill.nl

Ik en mijn partners zochten voor Detaill al geruime tijd een marketing automation tool die aansloot op onze behoefte als webwinkel eigenaren. We liepen alleen constant tegen de kosten aan. Toen we met Arnout van CRMontzorgt in contact kwamen waren we eerst wat sceptisch, we hadden namelijk geen goede ervaringen met klant en klare producten.

Maar dit was snel weg. Zonder enige technische kennis waren we dankzij de video kennis bank en onboarding binnen no time vertrouwd met het platform. En de gemaakt belofte werd meer dan waar gemaakt. Dit is echt alles wat je nodig hebt voor je de klanten management en communicatie van je webwinkel.

  • Hogere omzet

  • Zonder technische kennis

  • Goede support

  • Een echte aanrader

Plug & Play systeem

Je account staat vol met alles wat je nodig hebt voor je marketing en klanten management. Het enige wat je nog moet doen is kiezen waar je gebruik van wilt maken en je content schrijven. Geen technische kennis nodig!

Wat staat er allemaal voor je klaar? Er zijn contact lijsten voor je opgesteld, je kunt dus direct contacten importeren. En enkele belangrijke tags zijn ook al voor je aangemaakt. Daarnaast hebben we een brede keuze aan inschrijf formulieren voor je klaar gezet, even aanpassen aan je huisstijl en klaar. En dan de kern van je nieuwe marketing aanpak, de omzet verhogende automatiseringen waarmee je van bezoekers trouwe klanten maakt.

Uitgebreide onboaring

Je persoonlijk toegewezen marketing automation expert zal tijdens de start-up fase contact met je opnemen om je door alle functies heen te leiden en mogelijke vragen die je hebt te beantwoorden.

Zo word direct allemaal duidelijk wat je met je nieuwe marketing systeem kan en wat de makkelijkste manier is om er mee te werken. En voor dat je het weet staat alles klaar en is je eerste marketing uiting de wijde wereld in gezonden.

Een custom systeem zonder een custom prijskaartje

Met het ActiveCampaign voor webwinkels account krijg je toegang tot je eigen ActiveCampaign account dat volledig is voorzien van alles wat je nodig hebt om de communicatie van je webwinkel optimaal in te richten.

Zo staan er een scala aan automatiseringen voor je klaar waarmee je communicatie naar je contacten volledig gedekt is. Van nieuwe inschrijvingen tot aan winkelmandjes die leeg achter gelaten worden, alles volledig geautomatiseerd en persoonlijk!

  • Plug & Play systeem

  • Uitgebreide onboarding

  • Geen start-up kosten

  • Gratis leeromgeving

  • Kennis bank

Geen start-up kosten

Bespaar jezelf de hoge set-up kosten die hand in hand gaan met het opzetten van een vergelijkbaar custom opgezet systeem. Maar dan natuurlijk wel met vergelijkbare functionaliteit!

Maar hoe kan dat dan horen we je vragen. Je account word kant en klaar geleverd met alle automatiseringen, formulieren en overige instellingen. Alles wat een gemiddelde webwinkel nodig heeft. Het is alleen nog aan jou de kleine aanvullingen te doen die je ActiveCampaign voor webwinkels account koppelt aan je eigen website. En natuurlijk nog het schrijven van de content.

Gratis leeromgeving

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van alle functies, van de basis tot de meer gevorderdere mogelijkheden, krijg je toegang tot een uitgebreide kennis bank. Hier word alles wat je binnen je ActiveCampaign voor Webwinkels account tegenkomt besproken en word in een video duidelijk uitgelegd hoe dit te gebruiken en bewerken.

En kom je er dan alsnog niet uit heb je tijdens je eerste maand een persoonlijk contactpersoon binnen CRM-ontzorgt die voor je klaar staat om al je vragen te beantwoorden. Heb je na deze periode een vraag? Dan heb je gewoon toegang tot de ActiveCampaign klanten service.

ActiveCampaign kennis bank

CRM-ontzorgt heeft een hele uitgebreide video kennisbank opgesteld waarin alles besproken word dat nodig is om je account volledig in te richten. Wil je nou nog dieper in de mogelijkheden van ActiveCampaign duiken dan heb je ook toegang tot de totale kennisbank van ActiveCampaign.

Ondanks dat je niet direct klant bent bij ActiveCampaign hebben we weten te regelen dat gebruikers van een ActiveCampaign voor webwinkels account hier ongelimiteerd toegang toe hebben. Net als dat de helpdesk voor jullie beschikbaar is gesteld.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!