Nieuwsbrief schrijf service

Waarom een tekstschrijver?

Je kent je business natuurlijk als geen ander, waarom zou je dan een tekstschrijver nodig hebben voor een optimale communicatie met (potentiële) klanten? Dit is de vraag die we ons bij ActiveCampaignManager ook gesteld hebben. En wij waren niet overtuigd totdat we met onze inhouse tekstschrijver gingen samenwerken en het verschil met eigen ogen konden zien.

De impact van een tekst

Je kunt geweldige diensten of producten hebben, maar als je dit niet kan overbrengen bereik je alsnog niets. De woorden die je gebruikt zijn cruciaal om dit voor elkaar te krijgen. Zo wil je dat je toekomstige klant zich alleen al door jouw teksten te lezen zichzelf met jouw product of dienst gelieerd voelt, dat er een emotie los komt verbonden met wat jij aanbiedt. En dit is precies het verschil dat een professionele tekstschrijver in communicatie maakt.

A/B test op desktop dubbel beeldscherm

Content met een doel

Wanneer een professional je content schrijft, werkt de tekst altijd naar een specifiek doel toe. Of dit nou aandacht, informatie verstrekken of iemand verleiden tot een aankoop, is. Alle communicatie heeft een doel, hier ontbreekt het regelmatig aan wanneer je zelf iets op papier zet.

Teksten met humor & emotie

Hoe ze het doet weten wij ook niet. Maar de teksten van onze inhouse schrijver weten altijd een snaar te raken, en nog de juiste ook. Waar de tekst ook over gaat, ze weet er altijd op de juiste momenten humor en emotie in te verweven waardoor de lezer zichzelf al kan zien met jouw product of dienst.

Super makkelijke betaling

Teksten laten schrijven is meestal duur. Gelukkig hebben wij een super goede deal voor je. Je betaalt slechts tussen de 40 en 60 euro per e-mail. Geen uurtarief, je weet precies waar je aan toe bent! En nog beter, je kunt er ook nog eens voor kiezen om gespreid te betalen gedurende de duur van je contract. Handig als je regelmatig e-mails wilt versturen. En dat wil je natuurlijk!

Nieuwsbrief schrijf service

Zet een professional aan het werk

Ben je geïnteresseerd en denk je er over om een professional aan het werk te zetten om je teksten te (her)schrijven? Wij bieden als extra service de mogelijkheid om je e-mails of nieuwsbrieven door een professionele tekstschrijver te laten schrijven. En dat doen we voor een heel redelijk tarief!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!