Email marketing assessment

Laat je huidige email marketing aanpak bekijken door een professional tijdens de gratis email marketing assessment. Krijg tips mee die je direct kan gebruiken om je e-mail marketing morgen nog naar een hoger niveau te tillen.

Hoe werkt het

Na inschrijving kun je een korte call verwachten waarin kennis word gemaakt en we een afspraak inplannen om de resultaten van de assessment te bespreken.

Vervolgens gaat er een ervaren email marketeer de assessment uitvoeren en worden alle facetten van je van je huidige strategie bekeken.

En tot slot worden alle bevindingen tijdens de ingeplande afspraak besproken en krijg je direct ideeën mee waar je verbeteringen aan kan brengen!

  • Kennis maken

  • Email marketing assessement

  • Resultaten & advies

Schrijf je gratis in!

Je email strategie laten beoordelen

Als je je inschrijft voor een email marketing assessment van CRMontzorgt zal een van onze email marketing professionals je huidige email strategie bekijken. Van het verzamelen van je contacten tot de look en feel van je emails, alles word met en professioneel oog bekeken.

Vervolgens krijg je waardevolle aanwijzingen wat je goed doet, en natuurlijk waar er mogelijkheid tot verbetering is. En heel belangrijk, het zijn adviezen die direct toepasbaar zijn!

Wil je e-mail marketing toepassen, maar heb je er zelf geen tijd voor? Neem dan gerust even contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier kunnen we precies uitleggen wat de mogelijkheden en natuurlijk voordelen voor je bedrijf zijn.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!