ActiveCampaign Manager strategie sessie

E-mailmarketing strategiesessie

E-mailmarketing strategie hoort de kern van al je marketing activiteiten te zijn. Heb je dat niet overweeg dan eens een e-mailmarketing strategiesessie. Krijg een duidelijk beeld van wie je klant is of wat de zogenoemde buyers journey is van jouw klant. Tijdens een intensieve workshop gaan we dit, en nog veel meer, precies vastleggen. Dit werken we voor je uit in een Groeiplan.

De kracht van ons Groeiplan

De kracht van het hebben van ons Groeiplan is dat je weet waar je naartoe werkt en dat je weet tegen wie (jouw ideale klant) je praat. Wanneer je plan duidelijk is ga je inzien dat een klant verschillende koopfases doorloopt en dat hij in elke fase anders benaderd moet worden. En omdat je nu een duidelijk beeld bij je klant hebt, is het schrijven van passende teksten, voor jou of een tekstschrijver een stuk makkelijker geworden.

Ambitieuze profesional op driewieler computer

Centrale boodschap

Als je die nog niet helemaal duidelijk is besteden we daar ook tijd aan net zolang er een centrale boodschap tevoorschijn komt die ‘het is’.  Waar sta jij voor als ondernemer, wat maakt jouw onderneming uniek. Door dit duidelijk te hebben communiceer je veel eenduidiger en gaan mensen je begrijpen.

Wat zeg je wanneer

Kopers gaan verschillende fases door wanneer ze een aankoopbesluit nemen. En in elke fase moeten ze voorzien worden van andere informatie. Door dit voor de start van je e-mailmarketing duidelijk te hebben behaal je veel sneller succes!

Makkelijke betaling

Een strategie bepalen is kostbaar. Dat komt omdat er naast de daadwerkelijke workshop ook veel verwerkingstijd zit in het inrichten van je account met alle nieuwe inzichten. Om e-mailmarketing strategiesessie toch voor iedereen bereikbaar te maken kun je er voor kiezen om gespreid te betalen gedurende de duur van je contract.

ActiveCampaign Manager strategie sessie

Breng jouw strategie in beeld

Zet samen met ervaren marketeers een strategisch Groeiplan op waar je lange tijd mee vooruit kunt. Krijg een duidelijk beeld van je klantpersona en de buyers journey die zij doorlopen. Zet duidelijke doelstellingen op papier met een centrale boodschap en bepaal hoe je met concurrenten omgaat. Kortom alles op jouw groeipotentie waar te maken!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!