Gratis email marketing

Brainstorm sessie

Je hebt van collega-ondernemers behoort dat email marketing een uitstekende vorm van marketing is. Relatief goedkoop en met een hoge ROI. Maar je hebt geen idee waar je nu eigenlijk moet beginnen.

Val jij in deze categorie, plan dan snel een Brainstorm sessie in met één van de specialisten van ActiveCampaign Manager. Zij helpen je graag verder door je ideeën technisch te onderbouwen en hun marketing kennis met je te delen.

Gratis email marketing

Analyse sessie

De email marketing analyse is bedoeld voor ondernemers die email marketing inzetten voor hun bedrijf maar zich afvragen of het wel optimaal ingezet word.

Een van onze specialisten kijkt met je mee wat je op dit moment allemaal doet, wat je goed doet en wat er beter kan. Ook merken we vaak ook dat bedrijven maar een fractie van de functionaliteit gebruiken die ze tot hun beschikking hebben, ook hier word aandacht aan besteed.

Gratis email marketing

Strategie sessie

De strategie sessie is bedoeld voor bedrijven die hun email marketing activiteiten naar een hoger niveau willen tillen.

Misschien ontbreekt het aan wat strategische kennis, in dat geval kan een gesprek met een van onze email marketing experts verhelderend werken.

Het kan ook dat je merkt dat je huidige strategie toch niet 100% aansluit op je doelgroep en wil je hier met een expert over sparren. Plan in dat geval gerust een gratis strategie sessie in.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!