Dashboard op laptop scherm

3 maanden installatie traject

Bij onze installatietrajecten ActiveCampaign (Installatie Garant, Lead Garant en Groei Garant pakketten) is een drie-maandeninstallatie-periode inbegrepen. Tijdens deze eerste maanden van de samenwerking heb je wekelijks een video-call met jouw eigen toegewezen expert. Tijdens deze wekelijkse momenten wordt de strategie bepaald, worden vorderingen besproken en nieuw werk gepland.

Deze contactmomenten zorgen voor een nauwe samenwerking dat garant staat voor een succesvolle implementatie van de software.

Strategie en uitvoering

De eerste stap in het proces is een verdere kennismaking met jou als eigenaar, maar vooral ook met de interne dynamiek van je bedrijf. Wie zijn je klanten en hoe bedien je ze? Dit is van essentieel belang om de software effectief in te zetten. We gaan tijdens dit traject dan ook 3 fases door:

We beginnen met een uitgebreide kennismaking om een passende strategie te bepalen. Vervolgens wordt de software ingericht. Tot slot testen, testen, testen we.

Na 3 maanden heb je de volledig ingerichte software die jou meer sales en leads oplevert!

Ambitieuze profesional op driewieler computer

Geen technische kennis

Je leest het inderdaad goed, technische kennis is niet nodig. Je toegewezen expert zal achter de schermen alles regelen. Een koppeling met de website of andere applicaties? Het plaatsen van je DNS-record om de bezorgkwaliteit te garanderen? Alles wordt voor je geregeld, ook als hier een 3e partij bij betrokken is.

Strategische partner

Naast dat we alles technisch voor je regelen heb je aan ActiveCampaignManager ook nog eens een sterke, strategische partner. We denken mee over de toepassing van de software. Hoe haal je nou het meeste voordeel uit de software? Hoe kun je dit een integraal gedeelte van marketing maken met een zo hoog mogelijke ROI? Dat is wat een strategisch partner doet!

Installatie garantie

Onze installatieservice komt met een installatiegarantie. Alles wat wij installeren is gegarandeerd technisch goed! Geen fouten dus die jou klanten en sales kunnen kosten. Je weet zeker dat je mails aankomen, dat niemand dubbele berichten krijgt of informatie die voor hen niet relevant is.

Persoonlijk contact visual

ActiveCampaign Manager support

Naast onze Installatie Garant service bieden we voor onze Lead Garant en Groei Garant pakketten ook nog eens een supportservice. Als je wijzigingen wilt door laten  voeren, een idee hebt voor een nieuwe automatische campagne of als je meer formulieren op de website wilt. Met de ActiveCampaign Managersupportservice wordt alles voor je gedaan!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!