De ActiveCampaign Manager kennisbank

Alles wat je wilt weten over Email Marketing, CRM en Marketing Automation!

ActiveCampaign wit logo op blauwe achtergrond

ActiveCampaign en conditional content

Conditional content van ActiveCampaign, wat is het? Hoe gebruik je het? En wat kun je er mee? Als je dit blog gelezen hebt weet je dit alles, en meer!

Klantretentie met email marketing

Klantretentie is een grote factor voor de winstgevendheid van je bedrijf. Een stijging van 5% in klantretentie kan een omzet stijging van 95% betekenen. In dit blog lees je hoe je dat moet doen.
ActiveCampaign wit logo op blauwe achtergrond

ActiveCampaign en segmenteren

Blijf relevant voor je contacten met segmenteren! Leer hoe je contacten kunt segmenteren in ActiveCampaign om heel gericht informatie te kunnen versturen.

15 ongelofelijke marketing automation feiten

Automatisering is steeds vaker aan de orde van de dag, en Marketing Automation kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Hier lees je 15 ongelofelijke feiten over de effecten van automatisering in de marketing.
ActiveCampaign wit logo op blauwe achtergrond

ActiveCampaign website tracking

Haal nog meer uit je ActiveCampaign account met ActiveCampaign website tracking. In dit blog leert je stap voor stap hoe het moet.

Welkomst email serie die verkoopt

Een email welkomst serie die verkoopt. De droom van iedere ondernemer word hier werkelijkheid. Breng structuur aan in je welkomst email en verhoog je omzet.
ActiveCampaign wit logo op blauwe achtergrond

ActiveCampaign en contactlijsten

Contactlijsten aan maken in ActiveCampaign. In een paar simpele stappen leer je in dit blog hoe je dat moet doen. Oh en we geven je ook nog een paar tips om je account overzichtelijk te houden!
ActiveCampaign blauw logo

Wat is ActiveCampaign?

, ,
ActiveCampaign is een geautomatiseerd email marketing- en CRM-software. Hiermee kun je dus in een klap automatisch gepersonaliseerde emails versturen én je sales contacten bijhouden. Natuurlijk is email marketing software niet heel bijzonder.…

5 stages of awareness

Altijd precies weten wat je wanneer moet zeggen tegen een lead of prospect. In dit blog over de 5 stages of awareness krijg je hier antwoord op.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!