Het mysterie achter de eigenaar

Het is altijd de vraag wanneer je met een bedrijf zaken gaat doen wie daar achter zit. Bij multinationals kan dat wat zeggen over de visie en werkwijze van je nieuwe partner. Maar in het MKB is dit, door de kortere lijnen van nog groter belang. In dit artikel kom je er achter wie er precies achter ActiveCampaign Manger zit.

Vanuit de schoolbanken

ActiveCampaign Manger is opgericht door mijzelf, Arnout Reitsma. Na een succesvolle carrière gevuld met interessant experimenteel werk bij bedrijven als Corbion en DSM heb ik de overstap gemaakt naar een meer technische uitdaging. Deze technische uitdaging kreeg vorm bij Johnson & Johnson waar ik verantwoordelijkheid droeg voor het testen en introduceren van nieuwe apparatuur en software voor farmaceutische productie faciliteiten.

Maar hoe uitdagend en interessant het ook was er miste iets. Ik besloot daarom mijn contract op te zeggen om iets te gaan doen waar ik meer voldoening uit kon halen. MAAR WAT!?

Mijn eerste zet als ondernemer

Ik besloot op mijn mijn 31ste stage gaan lopen bij een markering bureau. Ja je leest het goed, ik ben op mijn 31ste een onbetaalde stage gaan doen om er achter te komen of dit het pad was die ik in wilde slaan.

En dan ben je opeens een stagiair van 31 jaar oud

En hier kwam ik al heel snel achter dat dat het geval was. Mij eerste opdracht was de zoektocht naar nieuwe e-mailmarketing software voor het marketingbureau zelf. Prima, ik ben analytisch aangelegd, heb in mijn tijd in de wetenschap menig artikel moeten lezen en vergelijkingsrapport moeten schrijven. Het was een opdracht die precies in mijn straatje paste.

En nadat naar aanleiding van mijn rapport het besluit was genomen voor een nieuwe software mocht ik ook de installatie hiervan uitvoeren. Tijdens dit eerste installatie proces leerde ik heel veel over de mogelijkheden van het automatiseren van marketing en sales processen.

De volgende stap

Toen ik tijdens mijn stage CRM Ontzorgt opgericht had, (een bedrijf waarmee ik softwareadvies uitbreng voor ondernemers en bedrijven) begon met iets op te vallen. Ondanks dat er een hele hoop softwareaanbieders zijn voor CRM en e-mailmarketing software was het advies voor MKB bedrijven opvallend vaak hetzelfde. Namelijk ActiveCampaign.

Na een jaar lang klanten doorgestuurd te hebben naar partners die hen konden helpen bij de installatie van de software. Had ik besloten mijn tweede bedrijf op te richten. En zo is ActiveCampaign Manager geboren.

Van starten naar succes

Nu zijn we alweer bijna een half jaar verder en ik heb de eerste tevreden klanten al mogen helpen. Sommigen hebben via het softwareadvies van CRM Ontzorgt gekozen om met ActiveCampaign te gaan werken. En anderen hadden zelf het besluit voor de software al genomen maar zochten een expert die ze kon helpen met de installatie en het onderhouden hiervan.

De enige in Nederland die dit niveau aan service aanbied

We zijn dan ook heel trots op de abonnementen die we hebben opgezet om professionele marketing automation toegankelijk te maken voor kleinere ondernemers. Zover we bij ActiveCampaign Manager weten zijn we de enige in Nederland die zo’n uitgebreide service levert met de software van ActiveCampaign.

Nu ken je het hele verhaal achter het ontstaan van ActiveCampaign manager en weet je ook het mysterie achter de eigenaar.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!