Van bezoeker naar lead

Niet elke website bezoeker neemt direct contact met je op, vraagt informatie aan of zal je bellen. Toch zijn deze bezoekers geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. Gebruik de ActiveCampaign pixel om website gedrag van deze bezoekers in kaart te brengen. Zo maak je in een  handomdraai van websitebezoekers sales leads.

Lead generator visual

Onze email marketing koppeling

Stuur je veel contacten vanuit je e-mail marketing software door naar je website? Dan heeft de ActiveCampaign pixel nog een groot voordeel. Zodra je lezers vanuit je mailings doorklikken naar je website, registreert ActiveCampaign direct het website gedrag. Zelfs zonder dat ze een cookie consent moeten geven.

Zo krijgen bezoekers van je verschillende webpagina’s een persoonlijk gezicht wat de opvolging nog gemakkelijker maakt. Ideaal om op het juiste moment in te spelen met de juiste call-to-action.

CRM integratie

Uiteraard is alle data ook direct in het ActiveCampaign CRM-software beschikbaar. Met deze integratie wordt in je CRM zichtbaar welke contacten welke pagina’s van je website hebben bezocht.

Dit zorgt voor een uniform klantbeeld en geeft accountmanagement inzicht in wat zij voor een klant kunnen betekenen Zo sta je altijd klaar met de juiste vragen, en antwoorden.

  • Account aanmaken

  • Plaats de pixel op je website

  • Laat contacten zich inschrijven

  • Volg al hun website activiteit

  • Stem je promoties af op persoonlijke activiteit

Pas lead scoring toe

Van alle contacten die je website bezoeken, word uiteraard bijgehouden welke pagina’s zij bezoeken. In de software kun je per pagina instellen hoeveel punten worden toegekend voor het bezoek hiervan. Hoe meer punten een contact heeft, hoe warmer de lead. Bij het bereiken van een bepaald puntenaantal start je bijvoorbeeld een automatische campagne of stuur je een e-mailnotificatie naar je salesteam, zodat ze direct met deze nieuwe verkoopkans aan de slag kunnen.

Leadmanagement

Als je iedere sales­medewerker toegang geeft tot ActiveCampaign dan maak je leadmanagement mogelijk. Binnen de software wijs je namelijk eenvoudig leads toe aan een specifieke of willekeurige sales­medewerker. Je stelt in dat er bij ieder terugkerend websitebezoek van een contact een melding verschijnt. Dit kan het signaal zijn om opnieuw contact te zoeken met de desbetreffende persoon.

De kracht van ActiveCampaing

voor B2B bedrijven

Leadscoring afgestemd op jouw website

Op score gebaseerde automatische campagnes

Inzichtelijk dashboard en rapportages

Overzichtelijke klanteninformatie

Leads eenvoudig toewijzen aan salesmedewerker

Handige e-mailnotificaties met contact informatie

Gratis ActiveCampaign CRM

Integratie met Salesforce

De kracht van ActiveCampaing

voor B2B bedrijven

Leadscoring afgestemd op jouw website

Op score gebaseerde automatische campagnes

Inzichtelijk dashboard en rapportages

Overzichtelijke klanteninformatie

+

Leads eenvoudig toewijzen aan salesmedewerker

Handige e-mailnotificaties met contact informatie

Gratis ActiveCampaign CRM

Integratie met Salesforce

ActiveCampaign nu 14 dagen gratis

Omdat wij geloven in de kracht van onze marketing automation software laten we jou 14 dagen gratis met ActiveCampaign werken. Geheel vrijblijvend!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!