Nieuwsbrief editor op laptop scherm

Succesvolle nieuwsbrieven

Stel snel en eenvoudig mooie e-mailnieuwsbrieven op met de gebruiks­vriendelijke drag & drop editor. Als je klaar bent met het opstellen van de nieuwsbrief kies je met een paar klikken de gewenste doelgroep. Met onze ActiveCampaign software ontvangen de juiste contacten op het juiste moment een mooi opgemaakte e-mailnieuwsbrief. Dat noemen wij marketingkracht, één van de onderdelen van  het ActiveCampaign functieoverzicht

Automatische campagnes

De marketing software van ActiveCampaignManager maakt e‑mailmarketing makkelijker. Dat geldt vooral voor het instellen en opmaken van automatische campagnes. Al je automatische campagne­stappen worden overzichtelijk onder elkaar geplaatst. Zo zijn de triggers, die stappen in gang zetten, en de acties die genomen worden direct in een overzicht te zien. Zo weet je zeker of al je automatische campagnes goed zijn ingericht.

Automation editor op desktop beeldscherm

Aanmeldformulieren

In ActiveCampaign maak je eenvoudig geïntegreerde webformulieren die je ook kan plaatsen op je mooie landingspagina’s. Zo kan jouw doelgroep zich makkelijk aanmelden voor een klantendag, een brochure aanvragen of eenvoudig meedoen aan je klant­tevredenheids-­­onderzoek.

Doelgroep segmentatie

Stel zelf je specifieke doelgroepen samen en personaliseer e-mails, zodat je alleen relevante communicatie aan hen uitstuurt. Je kunt segmenteren op alle kenmerken van jouw contacten die bekend zijn en met dynamische content op maat communiceren.

Persoonlijk SMS-berichten

In onze e-mailmarketing­software bieden we ook de mogelijkheid om SMS-berichten te versturen. Als je mobiele nummers in je database hebt, kun je op een leuke, persoonlijke manier SMS-campagnes uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld als herinnering gebruikt worden voor een event of afspraak maar ook als extra promotie voor een uitverkoop of een klantendag. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Niet-hinderlijke pop‑ups

Word je ook af en toe gek van de vervelende pop-ups die opduiken als je net iets aan het lezen bent? Met de e‑mail marketing­software van ActiveCampaignManager kun je mooie en niet-hinderlijke pop-ups op je website plaatsen om e-mailadressen te verzamelen. Je kunt deze  helemaal in je eigen huis­stijl opmaken en zelf bepalen wanneer en hoe de pop-up verschijnt. Voorkom dat klanten zeggen “pop-op met pop-up”.

ActiveCampaign deal stage verandering visual

CRM klantenmanagement

Onze marketing software is veel meer dan alleen e-mailmarketing. Zo heeft ActiveCampaign ook een hele krachtige CRM-functionaliteit (Customer Relationship Management) waardoor je altijd de juiste klanteninformatie bij de hand hebt. Dit is de eerste stap naar tevreden klanten en succesvolle sales.

CRM klantenmanagement

Onze marketing software is veel meer dan alleen e-mailmarketing. Zo heeft ActiveCampaign ook een hele krachtige CRM-functionaliteit (Customer Relationship Management) waardoor je altijd de juiste klanteninformatie bij de hand hebt. Dit is de eerste stap naar tevreden klanten en succesvolle sales.

ActiveCampaign deal stage verandering visual

A/B testen

Met de software van ActiveCampaignManager voer je zeer eenvoudig een A/B-test. Met zo’n test bekijk je welke vorm van communiceren de beste resultaten heeft. Zo test je bijvoorbeeld welke onderwerpregel of afzendernaam het meeste oplevert aan kliks en haal je een maximaal rendement uit de testmailing.

A/B test op desktop dubbel beeldscherm
Rapportage op laptop scherm

Overzichtelijke rapportages

In ActiveCampaign vind je uitgebreide en overzichtelijke rapportages. Zo weet je precies hoe je contacten je (automatische) mailing ontvangen, hoeveel e-mails geopend zijn en op welke knoppen geklikt zijn. Maar, niet onbelangrijk, ook zie je het aantal niet aangekomen e-mails en worden de (jammerlijke) uitschrijvingen duidelijk weergegeven.

Het stopt niet bij de mailing, want ook de formulieren kunnen uitgebreid geanalyseerd worden om zo je bereik optimaal te vergroten.

Uiteraard is de software direct te integreren met Google Analytics.

Shopping cart cadeau

Extra’s voor webshops

ActiveCampaignManager biedt webshops en retailers krachtige mogelijkheden om via e-mail meer omzet te behalen. Doordat klant-, product- en ordergegevens vanuit je shop direct worden gesynchroniseerd is het mogelijk om simpel en snel persoonlijke product­­nieuwsbrieven, verlaten-winkel­wagen (waarom ben je weggegaan) en win‑backcampagnes op te stellen.

Altijd 5 campagnes

Bij een ActiveCampaign abonnement van ActiveCampaignManager heb je altijd de beschikking over 5 kant-en-klare automatische e-mailcampagnes. Dit bevat een welkom-, verjaardag-, win-back-, productreview- en natuurlijk de verlaten-winkel­wagencampagne.

Directe webshop-integratie

Met de standaard integratie voor WooCommerce, Shopify en BigCommerce synchroniseer je snel en makkelijk al je product- en ordergegevens naar je ActiveCampaign account.

Webwinkel dashboard

Zodra je webwinkel gekoppeld is krijg je een extra dashboard met een overzicht van aankoopinformatie. Zo zie je in een oogopslag je totale omzet, de gemiddelde orderwaarde, het aantal nieuwe – en herhaalklanten en nog veel meer.

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!