ActiveCampaign formulier aanmaken

Formulieren op je website

Door aanmeld- en inschrijfformulieren in te sluiten (‘embedden’) in je website geef je jouw bezoekers de optimale klant­ervaring, niemand merkt of ziet dat de formulieren met onze software gemaakt zijn. Met een e-mailbevestiging aan het contact, natuurlijk in jouw huis­stijl, laat je direct een goed gevoel achter bij de aanvrager. En eventueel stuur je nog een notificatie email naar jezelf. Om klanten niet en nooit te vergeten.

Je kunt naast formulieren ’embedden’ ook met pop-up formulieren werken.

Simpel forms maken met de drag & drop editor

Aanmeld- en inschrijfformulieren zet je onder meer in voor het aanvragen van documenten, event­-registraties en inschrijvingen voor nieuws­brieven. Met onze software maak je mooie formulieren die slim en makkelijk in te vullen zijn voor je doelgroep. Het maken van de formulieren is heel gemakkelijk. Met de drag & drop editor sleep je eenvoudig iedere vraag op de juiste plek. Een kind doet de formulierenwas.

ActiveCampaign form builder computer

‘Prefillen’ van vragen

Als bepaalde gegevens al bekend zijn in je database, dan kun je deze data alvast voor je contacten invullen (‘prefill’). Dat scheelt tijd en maakt het invullen door de klant makkelijker. En daarmee wordt de conversie op formulieren hoger.

Realtime rapportages

Volg het succes van je formulieren op de voet. Vraag op elk gewenst moment de resultaten van alle actieve of individuele formulieren op tot op persoonsniveau. Je ziet direct wat succesvol is en wat niet maar juist van dat laatste, kan je leren. Downloaden als Excel bestand kan natuurlijk.

Verschillende formulieracties

Naast nieuwe contacten aan een lijst toevoegen kun je nog veel meer met onze formulieren. Geef bijvoorbeeld extra informatie mee aan je nieuw ingeschreven contacten, of stuur jezelf een notificatie e-mail om klanten niet te vergeten.

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!