Automation editor op laptop scherm

Click & Go automatiseringen

Stuur altijd de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon. Klinkt simpel en dat is het ook met de automatische campagnes van ActiveCampaign. Onze software maakt event-driven e-mailmarketing­campagnes makkelijk om in te richten. Het gedrag van de ontvanger bepaalt de volgende stap in de campagne. Veel relevanter wordt het niet met onze geautomatiseerde e-mailcampagnes.

Campagne-triggers

Wat is de trigger om iemand te bewegen de volgende stap te zetten? Er zijn er een aantal die werken, dat weten we. Met vaste of dynamisch triggers start je automatische campagnes op het moment dat jij het wil. Denk aan:

  • Een ingevuld formulier
  • In- of uitschrijving van een lijst
  • Doorklik in een e-mail
  • Toevoeging of verwijderen van een label
  • Aangekocht of verlaten winkelmand
  • Bereikte doelen…en nog veel meer
ActiveCampaign automation triggers
Rapportage visual op desktop beeldscherm

Rapportage

Als je een campagne draait, wil je weten hoe goed die campagne presteert. Daarom maken wij per campagne direct inzichtelijk hoeveel keer de campagne volledig is uitgevoerd en ook welke contacten nog actief zijn in de campagne. Daarnaast heb je inzage in het aantal keer dat de campagne is gestart, waar contacten uitvallen of uitschrijven en zelfs hoe elke e-mail individueel presteert. Niet voor niets noemen wij het ‘click and go’ automatisering!

Retarget non‑opens en non‑clicks

Vergroot het aantal ontvangers van je email door de verzending van jouw nieuwsbrief en e-mailcampagne te herhalen naar alle contacten die je bericht nog niet hebben geopend. Zo bereik je je doelen sneller. Verhoog zo je open ratios, het aantal aanmeldingen voor een event of downloads van een document.

Automation via RSS Feeds

RSS (Really Simple Syndication) is bedacht om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. In plaats van zelf te gaan zoeken, komt het nieuws op deze manier vanzelf naar je toe. Ook hiervoor kun je onze software inzetten. Elk nieuw blog dat je op je website zet wordt op deze manier automatisch in de inbox van je ontvangers geschoten. En niet geschoten? Altijd mis.

Score dependant trigger

Benader alleen geïnteresseerde en warme contacten met behulp van de score trigger. Daarmee doe je iedereen een plezier. Door activiteiten op jouw website en interactie met jouw e-mails, verzamelen contacten punten. Bij voldoende punten weet je dat er interesse is en krijgen zij content toegestuurd. En zij die niet voldoende punten scoren, laat je met rust. Dat is ook zorgvuldig omgaan met je contacten.

CRM op laptop scherm

Automatiseer je sales

Automatiseer naast je e-mailmarketing ook je klantenmanagement en sales met het ingebouwde CRM-systeem. Maak automatisch taken aan, ontvang notificaties wanneer een klant benaderd moet worden en verplaats dit contact verder de salesfunnel in.

Automatisering, wat kan er allemaal?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden van automatische e-mailmarketing zijn voor jouw onderneming? Plan dan vrijblijvend een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ActiveCampaignManager eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!