CRM op laptop scherm

Automatiseer je sales

Sales automatiseren, hoe handig zou dat zijn? Soms nemen de simpele routinehandelingen ongemerkt veel tijd in beslag, andere keren glippen contacten ongezien uit je salesfunnel. Een geautomatiseerd CRM-systeem is dan het antwoord op de vraag hoe het beter kan. Plan taken automatisch in, stuur notificaties aan je sales(team) en verzamel alle informatie op één plek. Succes verzekerd.

Geen gemist sales contact meer

Met sales automatiseren heb je overzicht op het hele salesproces. Zo weet je waar klanten zich in dat proces bevinden en zie je in een oogopslag de gehele salespipeline. Hoe dat kan? Elk contactpunt wordt geregistreerd, van verzonden emails en reacties tot websiteactiviteit. Dit gebeurt automatisch met van te voren bepaalde stappen en notificaties. Jouw sales werkt vele malen efficiënter en leads worden zonder verlies aan informatie, overgedragen.

ActiveCampaign pipeline contact management
Rapportage visual op desktop beeldscherm

Salesrapportage

Met de rapportages in ActiveCampaign zie je hoe je sales funnel presteert en in welke fase de meeste mensen afvallen, zodat je weet waar de meeste winst te behalen is. Hiermee verbeter je het salesproces. Werk je met meerdere sales-medewerkers? Dan zie je precies wie up-to-date is met zijn taken en wie achter loopt, wie goed presteert en wie wat extra training kan gebruiken.

Segmentatie, leadscore en winkans

Bepaal welke contacten de hoogste prioriteit krijgen! Wie heeft de meeste kans om klant te worden? Met leadscoring, winkans-berekening en automatische segmentatie bepaal je met gemak welke contacten het best scoren om klant bij je te worden.

Marketing automation

Ook leads kun je ‘nuturen’ oftewel ‘warm houden’. Warmhouden’ doe je vaak bij leads die nog niet klaar zijn voor een aankoop maar op het randje staan. Ook dat kan je automatiseren. Zo kun je ze geheel automatisch waardevolle informatie toesturen waardoor je bij contacten in gedachten blijft. Benader ze op het juiste moment met het juiste aanbod.

Onderweg met de CRM-app

Afhankelijk van je computer? Met de nieuwe CRM app van ActiveCampaign niet meer! Maak nieuwe contacten aan, controleer contactinformatie, manage je taken, bel contacten na en update je deals. Allemaal vanaf je telefoon, waar je ook mag zijn.

ActiveCampaign mail providers verbinding

Gebruik je favorite email provider

Blijf gewoon je favoriete email provider gebruiken. Verbind je ActiveCampaign-account met je Gmail, Outlook of andere e-mail provider en zie elke verzonden e-mail direct terug bij je sales contacten.

Onze CRM software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!