Nieuwsbrief editor op laptop scherm

Professionele nieuwsbrief

Je wilt een mooie, professionele nieuwsbrief versturen, maar geen tijd verspillen aan technische lastige software. Onze software biedt een handige en intuïtieve editor. Hiermee maak je eenvoudig e-mails en aanmeldformulieren op. Contentblokken die je vaker wilt gebruiken, sla je makkelijk op. De uitgebreide drag & dropfunctie werkt snel en flexibel voor een uitstekend resultaat.

E-mails in jouw eigen huisstijl

Geef de e-mails de herkenbare look & feel van jouw bedrijf met e-mailtemplates in jouw eigen huisstijl. Onze designers maken graag een passend design voor je. Daarnaast testen we de templates uiteraard in de meest populaire e‑mail clients zoals Gmail en Outlook. Dat hoort bij onze service.

A/B test op desktop dubbel beeldscherm

Nieuwsbrief op basis van interesses

Door website-activiteit en nieuwsbrief-interacties te volgen worden contactprofielen automatisch aangevuld met getoonde interesses. Ieder contentblok in je nieuwsbrief kun je vervolgens voor ieder profiel optioneel maken en verzenden. Op die manier krijgen ontvangers alleen relevante informatie te zien en verhoog je de interactie die ze met jouw bedrijf hebben.

Dynamische content op interesse

Een andere manier om alleen relevante informatie te versturen, is door dynamische content te gebruiken. Door je database in te delen in homogene segmenten van mensen met vergelijkbare interesses, kun je hen met verschillende boodschappen benaderen. Ook nu maak je content­­blokken optioneel, alleen verstuur je content op basis van relevantie per doelgroep.

Automatische herhaalverzending

Een derde manier is een slimme herhaal­verzending naar alle contacten die je bericht niet hebben geopend. Zo vergroot je het aantal ontvangers die de e‑mail openen en bereik je je doelen sneller. Verhoog zo je open ratios, het aantal aanmeldingen voor een event of downloads van een document. Met ActiveCampaign richt je dit allemaal heel eenvoudig in.

ActiveCampaign formulier aanmaken

4 verschillende formulieren

Met de drag & dropeditor maak je in een handomdraai mooie inschrijfformulieren in de huisstijl van jouw bedrijf. Formulieren zijn van groot belang voor het verzamelen van inschrijvingen op je nieuwsbrief of via lead-genererende weggevers. Binnen de ActiveCampaign software heb je 4 verschillende formulieren tot je beschikking.

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!