Rapportage visual op desktop beeldscherm

Leren door analyseren met ActiveCampaign rapportage

Het analyseren van data is essentieel om te leren van je verzonden mailings en het rendement van je prachtige nieuwsbrieven. Want natuurlijk wil je de inzet van jouw communicatie continue verbeteren. Precies daarom zit er een uitgebreid ActiveCampaign-rapportage-module bij de software.

Zo zie je eenvoudig hoeveel e-mails zijn afgeleverd, hoeveel ontvangers het bericht geopend hebben en bijvoorbeeld of ze doorgeklikt hebben naar je website of webshop. Belangrijke informatie waar je iets mee kan.
Wil of kan je dat niet zelf, dan zijn wij er om je te ondersteunen.

Hoe presteren je formulieren?

Een sterke e-mailstrategie is vooral gericht op het verzamelen van contactgegevens. En niet zomaar contacten natuurlijk maar die contacten waar jij iets aan hebt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je formulieren presteren.
Met de formulierrapportage-module zie je over specifieke periodes, hoe de prestatie is. Daarna is het optimaliseren hiervan in een handomdraai gedaan.

ActiveCampaign formulier rapportage computer
Rapportage op laptop scherm

Automationrapportage

Ook automatische e-mailflows kunnen tot in detail geanalyseerd worden. Niet alleen over een specifieke periode maar ook meer in detail. Elke e-mail dat onderdeel is van de ‘flow’ kan je apart bekijken en zo ontdekken waar het hapert. En oplossen natuurlijk, daar is het allemaal om te doen.
De ActiveCampaign rapportage bied alle analysemogelijkheden die je verwacht en nodig hebt.

Contactrapportage

Analyseer wie je contacten zijn in de contacttrends-rapport module. Hier vind je onder meer terug wie je meest actieve contacten zijn, welke dagen en tijden je e-mails het meest worden geopend en welke e-mailprogramma’s het meest gebruikt worden.

Doelrapportage

Je wilt iets met jouw mailing. Wat is je doel? Bekijk welke ingestelde doelen het best presteren. Welk contact heeft het doel behaald, wat is het gemiddelde succesratio van een specifiek doel en hoe lang doen contacten er gemiddeld over het doel te bereiken.

Google analytics

Onze software is gekoppeld met Google Analytics zodat je de doorkliks naar je site of webshop nog beter kunt volgen. Zo krijg je een totaalbeeld van de prestatie van je mailing. Hierdoor is het mogelijk om je e-mailmarketing resultaten naast andere online advertentie activiteiten te leggen.

ActiveCampaign deal rapportage laptop

CRM- & Salesrapportage

Naast uitgebreide mogelijkheden om je mailing en communicatie te meten is er ook een krachtige rapportage-module ingebouwd waarmee je ziet hoe je salesproces verloopt. Wie presteert het beste en op welk punt in het verkoopproces (salesfunnel) stopt het proces? Met deze uitgebreide module kom je daar zo achter.

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet.
Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!