Verstuur SMS-berichten naar jouw specifieke doelgroep

E-mail is een erg effectief communicatiekanaal maar SMS marketing is ook nog altijd zinvol. SMS-berichten vallen goed bij de ontvanger. Voor de ontvangst van een SMS-bericht is geen internet nodig, dus jouw contact ontvangt het bericht altijd direct.

Met onze ActiveCampaign software stel je eenvoudig SMS-berichten op en verstuur je ze naar grote doelgroepen. Maak je bericht persoonlijk door bijvoorbeeld de voornaam van de ontvanger of andere bekende informatie te gebruiken.

ActiveCampaign SMS reminder computer

SMS-berichten in je campagnes

Gebruik SMS-berichten in je automatische campagnes. Je zet deze in, naast e-mailberichten, om contacten te informeren. SMS-berichten zijn bijvoorbeeld ideaal als reminder voor een event of aanbieding.

SMS als afspraak-reminder

Persoonlijk zijn wij blij met een reminder voor een afspraak. Stuur daarom ook jouw klant, een dag of aantal uur voor een afspraak, een herinnering via SMS. De lijst ‘vergeten afspraken’ zal aanzienlijk minder namen bevatten.

25 gratis verzonden SMS berichten

Bij een plus-abonnement ontvang je per maand 25 gratis SMS berichten die je naar elke willekeurige klant kunt versturen. Daarna kosten de berichten 0.012 ct per SMS-bericht.

ActiveCampaign Manager software demo

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!