Software met service

Wij bieden meer dan alleen maar software. Met onze ActiveCampaign-service krijg je een zorgeloze start en daarna helpen we je om je prestaties te verbeteren. Wij willen graag dat je met onze software relevant communiceert en betere e-mail-marketingresultaten behaalt.

Bij onze Lead- en Groei-Garant pakketten nemen we je alles uit handen. We gaan aan de slag met de templates, database-integraties en met de technische inrichting van je account. Bij deze pakketten hoort ook een gratis online gebruikers­training. Heb je vragen over het gebruik van de ActiveCampaign software, dan kun je altijd bij onze supportservice terecht. Wij beloven je software zonder frustraties!

Abonnement Garant

Voor de doe-het-zelver die alles in eigen hand wil houden, maar toch een duwtje in de rug wil. Met onze online leeromgeving leer je optimaal gebruik te maken van je nieuwe software.

Installatie Garant

Voor de ondernemer die geen tijd of zin heeft het wiel opnieuw uit te vinden bieden we onze installatieservice aan. Een compleet ingericht softwarepakket zonder hoge start-up kosten.

Lead Garant

Je wilt wel iets met het automatiseren van je e-mails maar je hebt geen tijd of geen zin om er in te duiken. Dan is dit het pakket voor jou. De software wordt professioneel ingericht én onderhouden. Er staat altijd iemand voor je klaar die je technisch ondersteunt.

Groei garant

Wanneer je echt wilt groeien met je bedrijf, dan is dit het pakket voor jou. Wij ontzorgen je van top tot teen. Van installatie en onderhoud tot uitbreiding en optimalisatie van de software. We denken mee en zetten extra stapjes om je groei te kunnen garanderen.

Persoonlijk contact visual

ActiveCampaignManager Support Service

Bij ons krijg je advies op maat. We willen graag een langdurige relatie opbouwen met onze klanten en gaan op zoek naar het beste pakket voor jou. Het pakket dat past bij jouw bedrijf en de wensen die je hebt. Ook als wij hier zelf minder aan verdienen.

Zorgeloos betalen

Een groot voordeel van het afsluiten van een ActiveCampaign-account bij ons is dat de betalingen zo makkelijk zijn. Gewoon in euro’s betalen via je bankrekening en geen gedoe met creditcards. En de BTW is aftrekbaar!

ActiveCampaign Manager betaal mogelijkheden computer
Dashboard op laptop scherm

Account inrichting

Bij onze Installatie-, Management- en Groei-Garant pakketten richten wij je account geheel naar wens in. Samen bespreken we wat de beste invulling is voor jouw specifieke situatie. Formulieren worden aangemaakt en op de website geplaatst, automatiseringen van processen worden hieraan gekoppeld om de gehele flow van nieuw contact tot eerste verkoop of klant te realiseren. Niet voor niets is de achternaam van onze pakketten veelzeggend: Garant.

Dé oplossing voor iedere branche

Meer omzet met Email marketing en CRM software

Dé oplossing voor iedere branche

Meer omzet met Email marketing en CRM software

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!