All in service

Een zorgeloos abonnement

Wanneer je wilt starten met e-mailmarketing en marketing automation hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Al vanaf 9 euro sluit je een ActiveCampaign abonnement af.
Binnen een dag heb je de inloggegevens en kun je direct aan de slag om je account in te richten.

Doe het zelf met hulp

Wil je zelf je software inrichten maar niet opnieuw het wiel uitvinden? ActiveCampaignManager heeft een uitgebreid e-learning pakket. Hiermee leiden we je door alle stappen heen en richt je zelf je account in. Doe-het-zelven: een beetje van jezelf en een beetje van ons.

Doe het zelf met hulp

Geen creditcard nodig

Bij Amerikaanse bedrijven is betalen met een creditcard altijd verplicht. Bij ActiveCampaignManager niet! Bij ons kun je gewoon via je Nederlandse rekening betalen en nog eens in euro’s ook. Dit maakt het een stuk makkelijker om je BRW te kunnen verrekenen. Net als de belastingdienst al zegt, leuker kunnen we het niet maken, wel lekker makkelijk!

ActiveCampaign support

Ook wanneer je je abonnement bij ActiveCampaignManager afsluit, heb je volledig recht om van de prettige ActiveCampaign-helpdesk gebruik te maken. Heb je een vraag, stuur gewoon een mail naar help@activecampaign.com en binnen 24 uur wordt je vraag beantwoord. Duur dit te lang? Kijk op support website om het antwoord op je vraag te vinden.

ACM Garant leeromgeving

Met de ACM Garant leeromgeving heb je toegang tot een stap-voor-stap gids om je account op te zetten zoals een professional dat zou doen. Van het maken van lijsten tot het gebruik van labels. Van basis tot ver gevorderd, alle antwoorden vind je er om zelfs zonder kennis en ervaring, aan de slag te gaan met marketing automation.

ActiveCampaign Manager eerlijk advies garantie laptop

Kies het beste abonnement

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar je wilt ook de functionaliteit die je nodig hebt om met je onderneming te groeien. Maak daarom een weloverwogen keuze welk abonnement het beste bij je past. En kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wil je na een keuze toch up- of down-graden? Bij ons is dat geen enkel probleem, met één e-mail is het allemaal geregeld.

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet.
Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!