All in service

Groei Garant

Dit is het pakket voor ondernemers die willen groeien met inzet van ActiveCampaign zonder dat er technische kennis nodig is. Bij de start van de samenwerking wordt, tijdens het installatietraject, je gehele account naar wens ingericht. Uiteraard geldt ook voor ons Groei Garant pakket een lead garantie. Maar hiernaast houden onze experts je account scherp in de gaten en zorgen voor een constante optimalisatie, waardoor jouw onderneming meer leads en omzet genereert.

Wil je op een later moment veranderingen aanbrengen of stappen toevoegen? Geen probleem, ons Groei VIP Support voert je wijzigingen binnen 24 uur door. Dat hoort exclusief bij dit Groei Garant Pakket,  zo lang onze samenwerking van kracht is.

Groei VIP Support

Met de ActiveCampaign ManagerVIP support, onze unieke 24 uurs service, weet je zeker dat je het maximale uit de software haalt. Heb je een nieuw idee voor een automatische e-mail campagne of wil je een nieuw formulier of pop-up op je website? Binnen 24 uur voeren wij de gevraagde aanpassingen door.

Persoonlijk contact visual
All in prijs

Een all-in prijs

Met onze Groei Garant Service betaal je een vast bedrag per maand, je hebt dus geen aparte kosten voor je software-account. Het grote voordeel hiervan? Je wordt nooit verrast met extra kosten én je hebt geen torenhoge opstart kosten. Bij onze conculega’s ben je hier al snel 1500 euro start-up kosten kwijt, bij ons is het een inclusief prijs! Het enige wat je nog zelf moet doen is e-mailteksten schrijven. En zelfs dit laatste kunnen we uit handen nemen met onze e-mail & nieuwsbrief service.

Maandelijkse voortganganalyse

Voor onze Groei Vip-klanten kijken we maandelijks hoe alle automatische processen presteren. Deze voortganganalyses zijn de basis van het optimalisatieproces waarbij er continu gekeken wordt naar en geanticipeerd wordt op knelpunten in het verkoopproces. Op deze manier word het systeem stap voor stap efficiënter en winstgevender voor jou als ondernemer. Ook dat is groeien met inzet van ActiveCampaign.

Automatische CRM setup

Kan mijn salesproces efficiënter? Ja, een geautomatiseerd CRM-systeem is het antwoord op die vraag. Door taken te automatiseren en in te plannen en door notificaties te versturen aan je salesteam, wordt alle  informatie op één plek verzameld en dat is de basis voor efficiency. Ook dit wordt bij het Groei Garant-pakket voor je ingericht.

Geheel geautomatiseerd

Door automatische campagnes op te zetten die in het proces “van nieuw contact tot eerste verkoop” passen, zorgen we ervoor dat je contacten op het juiste moment de juiste boodschap te zien krijgen. Zo ga jij als ondernemer efficiënter om met je tijd, terwijl de verkopen of lead generatie van potentiële klanten automatisch door gaan. Je hoeft er niets meer aan te doen.

Groei Garant

Vind de service die het beste bij jouw wensen past

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!