Installatie Garant

Vind jij het ook ingewikkeld om te beginnen met e-mailmarketing en marketing-automation? Met onze installatieservice helpen wij je volledig met het installeren van ActiveCampaign. Van de koppeling met je website tot aan het instellen van alle belangrijke technische settings zoals DNS-records: we regelen alles voor je.

plug & play software
Dashboard op desktop beeldscherm

Geheel ingericht account

Met onze installatie garantservice zorgen we ervoor dat na het installatietraject alles klaar staat, zodat je een vliegende start kunt maken. Zo verzamel je direct nieuwe contacten met jouw websiteformulieren in je eigen huisstijl. De hele route van van nieuwe inschrijving tot aan de eerste verkoop richten we voor je in. En natuurlijk communiceer je in dit hele proces met op maat gemaakte e-mailtemplates.

Een all-in prijs

Met ons installatie garantabonnement betaal je een vast bedrag per maand, je hebt dus niet nog eens aparte kosten voor je softwareaccount. Het grote voordeel hiervan? Er zijn geen torenhoge opstartkosten. Bij onze conculega’s ben je al snel 1500 euro start-up kosten kwijt, bij ons is het een inclusief prijs! Zo ben je verzekerd van een geheel ingericht account!
Het enige wat je zelf moet doen is e-mailteksten schrijven. Maar zelfs dit laatste kunnen we uit handen nemen met onze e-mail & nieuwsbrief service.

All in prijs

3 maanden installatie-traject

Tijdens het 3 maanden installatie-traject zorgen we er samen voor dat de software helemaal aan jouw wensen is aangepast. Wij zijn er voor de strategische en technische kennis. Jij, als eigenaar, zorgt voor de onmisbare visie van je bedrijf.
Deze combinatie staat garant voor software dat naadloos aansluit op  jouw bedrijf.

5 unieke automatiseringen

Door automatische communicatie flows op te zetten die in het proces ‘van nieuw contact tot eerste verkoop’ passen, ontvangen je contacten op het juiste moment de juiste communicatie. Zo kan jij als ondernemer efficiënter omgaan met je tijd, terwijl de verkopen of leadgeneratie van potentiële klanten automatisch doorgaan.

Alles in eigen huisstijl

Jouw huisstijl is je visitekaartje. Daarom worden natuurlijk alle communicatie-uitingen aangepast aan jouw eigen huisstijl. Van inschrijfformulieren voor je nieuwsbrief of om downloads aan te vragen, tot en met de e-mails die je toestuurt. Dit zorgt voor directe herkenning bij klanten en nieuwe contacten. Vertrouwen zorgt ervoor dat klanten trouwe klanten blijven en nieuwe contacten, klanten worden.

Installatie Garant

Vind de service die het beste bij jouw wensen past

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet.
Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!