All in service

Lead Garant

Veel mensen vinden het ingewikkeld om te beginnen met e-mailmarketing en marketing-automation. Logisch, ieder zijn of haar vak. Met ons Lead Garant-pakket bestaat dit probleem niet meer. Vanaf de start van onze samenwerking richten we je hele account, in het drie maanden durende installatie traject, naar wens in en zijn wij er voor support en ondersteuning bij ActiveCampaign.

Daarna gaat, een jou aangewezen, expert aan de slag om een stabiele aanvoer van nieuwe leads of verkopen te realiseren! En is het nodig om op een later moment veranderingen aanbrengen of stappen toevoegen? Geen probleem, met onze supportservice worden je wijzigingen en toevoegingen doorgevoerd. Je hoeft dus helemaal niets technisch meer te doen. Dit doen we met deze Lead Garant-pakket zolang onze samenwerking van kracht is. En wij hopen natuurlijk, dat die samenwerking lang mag duren.

Extra uitgebreide installatie

Je hele account wordt opgezet maar bij Lead Garant is dit nóg verder uitgebreid dan bij ons Installatie Garant pakket. Zo komt er er gedurende het installatietraject van drie maanden nog meer functionaliteit bij, zoals opvallende pop-ups op je website. Maar ook je eigen geïntegreerde en nog belangrijker, volledig geautomatiseerde CRM-systeem.

Ambitieuze profesional op driewieler computer
Persoonlijk contact visual

Gegarandeerd nieuwe leads en sales

Bij ons Lead Garant-pakket garanderen wij je meer leads voor je onderneming. En verkoop je producten? Dan zet jouw specialist zich in om het aantal verkopen te doen stijgen. Je maandelijkse investering haal je er dan ook gegarandeerd uit!

En dat is niet alles, met de ActiveCampaign manager support, onze unieke support service, weet je zeker dat je het maximale uit de software haalt.  Heb je een idee voor een nieuwe automatische campagne of wil je een nieuw formulier op je website? De gevraagde aanpassingen worden geheel gratis doorgevoerd. En ook dat is een garantie.

Een all-in prijs

Met onze Lead Garant-pakket betaal je een vast bedrag per maand, je hebt dus geen aparte kosten voor je software-account. Het grote voordeel hiervan? Je wordt nooit verrast met extra kosten én je hebt geen torenhoge opstartkosten. Bij onze conculega’s ben je al snel 1500 euro start-up kosten kwijt, bij ons is het een inclusief prijs! Zo ben je verzekerd van een geheel ingericht account, het enige wat je nog zelf moet doen is e-mailteksten schrijven. En zelfs dit laatste kunnen we uit handen nemen met onze e-mail & nieuwsbrief service.

All in prijs

Automatische CRM setup

Kan mijn salesproces efficiënter? Ja, een geautomatiseerd CRM-systeem is het antwoord op die vraag. Door taken te automatiseren en in te plannen en door notificaties te versturen aan je salesteam, wordt alle  informatie op één plek verzameld en dat is de basis voor efficiency. Ook dit wordt bij dit Lead Garant-pakket voor je ingericht.

Alles in eigen huisstijl

Alles word aangepast aan jouw eigen huisstijl. Van de formulieren waarmee mensen zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief of downloads aanvragen, tot en met de e-mails die je toestuurt. Dit zorgt voor directe herkenning bij klanten. Hiermee bouw je het vertrouwen op en maak je van contacten klanten en van klanten, trouwe klanten.

Geheel geautomatiseerd

Door automatische campagnes op te zetten die in het proces “van nieuw contact tot eerste verkoop” passen, zorgen we ervoor dat je contacten op het juiste moment de juiste boodschap te zien krijgen. Zo ga jij als ondernemer efficiënter om met je tijd, terwijl de verkopen of lead generatie van potentiële klanten automatisch door gaan. Zo wil je het hebben toch?

Lead Garant

Vind de service die het beste bij jouw wensen past

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!