Persoonlijk contact visual

ActiveCampaignManager support

Met onze unieke supportservice weet je zeker dat je het maximale uit de software gaat halen. Wanneer je voor een Lead Garant- of Groei Garantpakket kiest krijg je daar onze ActiveCampaign support bij. Dit houdt in dat alles wat jij aan je account wilt veranderen gratis en voor niets gebeurt.

Een nieuw idee voor een automatische campagne? Wij zetten alle techniek voor je op. Een nieuw formulier of pop-up op je website? Done! Zelfs wanneer je de CRM-module wilt aanpassen, nieuwe sales pipelines wilt opzetten of meer wilt automatiseren, alles word voor je geregeld. Oh ja, en die maandelijkse nieuwsbrief versturen we natuurlijk ook voor je.

24 uurs service bij Groei Garantpakket

Wanneer je voor ons Groei Garantpakket kiest doen we er nog een schepje bovenop. Dan maak je automatisch gebruik van onze 24 uurs service. Heb je een nieuw idee voor een automatische e-mail campagne of wil je een nieuw formulier of pop-up op je website? Je hebt de garantie dat binnen 24 uur de gevraagde aanpassingen doorgevoerd worden.

Ambitieuze profesional op driewieler computer

Nieuwsbrieven versturen

Jij hebt een idee voor een nieuwsbrief en wij zorgen dat jouw nieuwsbrief op tijd verzonden wordt. Dat is de afspraak. Je kan ervan op aan dat alles technisch helemaal in orde is. Geen zin om te schrijven? Kom bij ons met je idee en wij regelen alles met onze tekstschrijver.

Formulieren plaatsen

Formulieren en pop-up’s ontwerpen en op je website plaatsten hoort ook bij onze service. Wanneer je een nieuw event, actie of download wilt opzetten zorgen wij voor de juiste formulieren in je eigen huisstijl. Alle nodige informatie wordt verzameld en de data komt op de juiste plek in je account terecht.

Automatische campagnes

Een nieuw idee voor een automatische campagne? Met CRM Ontzorgt support weet je zeker dat de techniek je niet in de steek laat. Je campagne wordt door een expert opgezet en grondig gecontroleerd. Zo weet je zeker dat er niets fout gaat tijdens jouw nieuwe belangrijke lancering.

ActiveCampaign formulier aanmaken

Optimaal presteren!

We zorgen dat je account optimaal presteert. Met je Groei Garant pakket ben je er van verzekerd dat je het maximale resultaat uit je e-mailmarketing-activiteiten haalt. Een vaste expert is constant bezig jouw account te optimaliseren. Zo kijken we continu hoe automatische campagnes, nieuwsbrieven en formulieren verbeterd kunnen worden. Heb je nog geen Groei Garant abonnement? Kijk snel verder!

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!