MKB visual laptop

Voor MKB(+) bedrijven

Voor wie is ActiveCampaign? Eigenlijk voor elk bedrijf of onderneming die meer klanten willen bereiken en daar de juiste software voor zoeken.  De software van ActiveCampaign is erg gebruiksvriendelijk en intuïtief in het gebruik. Bovendien is de software flexibel zodat je de functionaliteit speciaal voor jouw doeleinden kan inzetten. Verder kent de software veel geavanceerde functies die we makkelijk toepasbaar hebben gemaakt. Vanuit ActiveCampaignManager bieden we onze klanten een zorgeloze start, zo word je account volledig naar wens ingericht en krijg je voor je begint een gebruikerstrainingen. Dan ben je klaar voor start!

Maar ook voor het ZZP

Door de uitstekende prijs kwaliteit verhouding van de software is ActiveCampaign ook uitermate geschikt voor ZZP’ers met een klein budget. Dit is goed terug te zien in de marketing automation-software vergelijking die G2.com gemaakt heeft. Hierin staat onze software in alle gevallen, van small business tot enterpriseniveau, in de top. Een duidelijke indicatie dat de prijs én functionaliteit helemaal in orde zijn.

ZZP visual computer
Ambitieuze profesional op driewieler computer

En voor ambitieuze professionals

Ondernemers die met onze software werken, pakken hun e-mail marketing (automation) op een professionele manier aan. Hun communicatie moet relevant zijn en hun campagnes moeten resultaat opleveren. Ze zijn continu op zoek naar wat er beter kan maar hebben geen tijd om zich in de technische software te verdiepen. Zij vertrouwen op de gebruiksvriendelijkheid van de software én op de ondersteuning van hun vaste ActiveCampaignManager-specialist.

Voor iedere branche de juiste oplossing

Voor iedere branche de juiste oplossing

© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!