E-mailmarketing voor dienstverleners

Naast producten bieden veel ActiveCampaign-gebruikers, diensten aan. Denk aan: kappers, tandartsen, verzekeraars, reisorganisaties en sportverenigingen. ActiveCampaign is ideaal als e-mailmarketing voor dienstverleners. Allemaal verkopen ze aan consumenten een beleving, bieden zekerheid of een ontsnapping uit het dagelijks leven. Geen tastbare producten, maar een dienst of service. Juist voor deze bedrijven is e-mail marketing onmisbaar in hun marketingmix.

Consumer triggered automation

E-mail speelt een belangrijke rol in de interactie met (potentiële) klanten. Als een klant online een afspraak maakt of een ticket boekt, dan kan op zo’n handeling een automatische e‑mail campagne volgen. Denk aan e-mails met een bevestiging, een upsell bericht, nadere instructies of een reminder kort voor de gemaakte afspraak. ActiveCampaign bied je de mogelijkheid om deze automatische campagnes simpel en snel in te richten.

Automation editor op laptop scherm
shopping event

Organiseer je eigen events

Of je nu een jaarlijkse klantendag organiseert of een speciale ladiesnight:  je bereikt iedereen snel en gemakkelijk met de segmentatiemogelijkheden van onze software. En dat niet alleen. Aan contacten die hun mail niet openen wordt automatisch een reminder gestuurd. Inschrijvers ontvangen een bevestiging met route­beschrijving en aanvullende informatie. En natuurlijk stuur je jouw bezoekers een dag voor het event nog een laatste herinnering. Volledig automatisch nadat iemand zich heeft ingeschreven.

Of doe dat met een SMS-bericht: ‘Fijn je morgen om 09.30 uur te zien’.  Zo is het organiseren van een event opeens kinderspel.

Nieuwsbrieven op basis van voorkeuren

Verrijk de profielen van je nieuwsbrief ontvangers op basis van de acties die ze ondernemen op je website. Zo maak je elk contentblok in je nieuwsbrief optioneel op basis van deze voorkeuren zichtbaar in websitegedrag. Dit maakt je nieuwsbrieven relevant voor elke contact.

Dynamische content

Je kan ook dynamische content per doelgroep gebruiken. Veel online ondernemers segmenteren hun database. Denk aan selecties zoals mannen, vrouwen, klanten, prospects etc. Voor deze groepen zet je vervolgens verschillende contactblokken klaar. Zo stuur je elke doelgroep alleen relevante informatie toe.

A/B test op desktop dubbel beeldscherm

A/B-testen voor maximaal resultaat

Met onze ActiveCampaign software is het mogelijk om de inhoud van e-mails te optimaliseren met (automatische) A/B-splittesten. Test een A- en een B-versie van het bericht en ontdek welke het beste resultaat heeft. Je kunt een test doen op:

  • Afzender
  • Onderwerpregel
  • Content (inhoud)
  • Visuals

Onze klanten aan het woord

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is ActiveCampaignManager de ideale sparringpartner voor je e-mailmarketing.

Profbloggers logo

Voor Detaill waren we al een tijd op zoek naar een klanten management systeem. Omdat custom made te duur was stelde Arnout van ActiveCampaignManager ons hun Plug & Play systeem voor webwinkels voor. Nooit verwacht dat een out of de box oplossing zo goed werkt!

Detaill logo

Een erg fijne samenwerking met ActiveCampaignManager. Duidelijk afspraken en een resultaat die de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn ActiveCampaign account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mail flows.

Attraction Academy logo

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!