Non-profit en e‑mail­ marketing

Fondsen, Goede Doelen, stichtingen en verenigingen werken graag met onze software. E-mailmarketing voor non-profit-organisaties word bij deze instellingen meestal gebruikt om de achterban te informeren over belangrijke ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan successen die behaald zijn met het gedoneerde geld. Naast het informeren van weldoeners word ActiveCampaign ook ingezet om medewerkers op de hoogte te houden. Zo nodig je makkelijk leden uit voor een ledenvergadering.

Veilige informatievoorziening

Voor non-profit organisaties is professionele en doeltreffende communicatie met hun doelgroepen erg belangrijk. Zij informeren hun leden, donateurs en andere betrokkenen graag op tijd met de juiste en relevante informatie. De privacy van de ontvangers en beveiliging van contact informatie is hierbij erg belangrijk. Omdat veiligheid tijdens alle processen bij ActiveCampaign is ingebouwd komen serviceberichten, uitnodigingen en nieuwsbrieven altijd op een veilige manier bij de juiste doelgroepen aan.

AVG proof certificaat
Nieuwsbrief editor op desktop beeldscherm

Relevante nieuwsbrieven

Het persoonlijk maken van e-mails met personalisatie heeft echt effect. Alle contactinformatie is hiervoor beschikbaar. Zo kunnen nieuwsbrieven bijvoorbeeld een persoonlijke aanhef krijgen of personaliseer je de onderwerpregel of de afzender van het bericht. Het tonen van specifieke content voor een bepaald deel van je doelgroep is eenvoudig in te stellen. Leden, donateurs en niet-leden kun je automatisch verschillende content sturen op basis van hun ‘status’ of interesses.

Werven van nieuwe leden en donateurs

Het werven van nieuwe leden, volgers of donateurs is een tijdrovende bezigheid. Hoe fijn zou het zijn als je ook dat kan automatiseren?
Hiervoor zijn de verschillende pop-up formulieren een uitkomst en je plaatst deze ook nog eens heel simpel op je website. Uiteraard kan je inschrijfformulieren integreren op je landingspagina’s.

Zodra belangstellenden aangemeld zijn voor je nieuwsbrief ontvangen ze een bevestiging met de juiste documentatie of informatie. Door de campagne zo in te richten kan bovendien na een gewenste wachttijd een verzoek tot lidmaatschap of donatie worden verstuurd. En uiteraard wordt ieder nieuw lid of iedere nieuwe donateur met een passende welkomstcampagne opgevolgd en warm gehouden.

Een geïntegreerd CRM-systeem

Weten wie je leden, volgers of donateurs zijn en wat zij belangrijk vinden is natuurlijk van onschatbare waarde. Dit is dan ook precies de reden dat onze software is uitgerust met een krachtige CRM-functionaliteit. Dankzij deze functionaliteit heb je een compleet overzicht van alle bekende data en van de communicatie die met een lid of donateur heeft plaats gevonden.

ActiveCampaign deal stage verandering visual

Onze klanten aan het woord

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is ActiveCampaignManager de ideale sparringpartner voor je e-mailmarketing.

Profbloggers logo

Voor Detaill waren we al een tijd op zoek naar een klanten management systeem. Omdat custom made te duur was stelde Arnout van ActiveCampaignManager ons hun Plug & Play systeem voor webwinkels voor. Nooit verwacht dat een out of de box oplossing zo goed werkt!

Detaill logo

Een erg fijne samenwerking met ActiveCampaignManager. Duidelijk afspraken en een resultaat die de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn ActiveCampaign account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mail flows.

Attraction Academy logo

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet.
Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!