Het belang van goede e‑mailcommunicatie

E-mailmarketing voor overheid en onderwijs is helemaal in. Gemeenten, ministeries, (hoge)scholen en universiteiten werken graag met ActiveCampaign. Onze software word veel gebruikt om de achterban te informeren over relevante en belangrijke besluitvorming. Maar ook om nieuwe studenten te werven, open dagen of inspraakavonden te organiseren. Bedrijven informeren instellingen en burgers over wijzigingen in bijvoorbeeld bestemmingsplannen. ActiveCampaign software is ook prima inzetbaar voor interne communicatie, zodat medewerkers op de hoogte zijn van ontwikkelingen.

Veilige informatievoorziening

Voor overheden en onderwijs­instellingen is professionele en doeltreffende communicatie met hun doelgroepen erg belangrijk. Zij informeren burgers, studenten, alumni en docenten graag op tijd met de juiste en relevante informatie. De privacy van de ontvangers en beveiliging van contact-informatie is erg belangrijk. Omdat veiligheid tijdens alle processen bij ActiveCampaign is ingebouwd komen serviceberichten, uitnodigingen en nieuwsbrieven altijd op een veilige manier bij de juiste doelgroepen aan.

AVG proof certificaat
Netwerk event

Open dagen organiseren

De organisatie van Open Dagen is een prima manier voor het werven van nieuwe studenten. Omdat een aanmeldformulier in de eigen huisstijl in no time op de landingpagina geplaatst is, is de registratie met ActiveCampaign zo opgezet. Je hebt direct inzicht in de aanmeldingen en de bevestigingen worden automatisch verzonden.

De informatie wordt binnen ActiveCampaign opgeslagen en via de handige rapportage zie je wie je potentiële studenten zijn. En stel dat deze studenten ook werkelijk komen? Op elk moment vul je de profielen aan en zet je ze in voor een spetterende e-mailmarketing-campagne.

Relevante nieuwsbrieven

Het persoonlijk maken van e-mails met personalisatie heeft echt effect. Alle contactinformatie is hiervoor beschikbaar. Zo kunnen nieuwsbrieven bijvoorbeeld een persoonlijke aanhef krijgen en kan je de onderwerpregel of afzender personaliseren.

Het tonen van specifieke content aan een bepaald deel van je doelgroep is eenvoudig in te stellen. Bijvoorbeeld verschillende content voor bewoners en bedrijven in verschillende wijken of bedrijven­terreinen. Je kan zelfs content versturen op basis van interesses en voorkeuren van studenten, docenten of alumni.

A/B test op desktop dubbel beeldscherm

Onze klanten aan het woord

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is ActiveCampaignManager de ideale sparringpartner voor je e-mailmarketing.

Profbloggers logo

Voor Detaill waren we al een tijd op zoek naar een klanten management systeem. Omdat custom made te duur was stelde Arnout van ActiveCampaignManager ons hun Plug & Play systeem voor webwinkels voor. Nooit verwacht dat een out of de box oplossing zo goed werkt!

Detaill logo

Een erg fijne samenwerking met ActiveCampaignManager. Duidelijk afspraken en een resultaat die de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn ActiveCampaign account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows.

Attraction Academy logo

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet. Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!