E-mailmarketing voor webwinkels

Onze ActiveCampaign software is uitstekend toepasbaar voor e-mailmarketing voor webwinkels (e-commerce). Met de software in combinatie met de integratie met je e-commerce platform, worden alle contactgegevens, productgegevens en orders direct uit je webshop gesynchroniseerd.

Deze gegevens zijn direct beschikbaar in ActiveCampaign en bieden onbeperkte mogelijkheden om zoveel mogelijk traffic, conversie en retentie uit je klantenbestand te halen. Door middel van gepersonaliseerde en automatische e-mailmarketing.

Onze diepe intergratie partners

WooCommerce

WooCommerce

Shopify

Shopify

BigCommerce

BigCommerce

Nieuwsbrieven op basis van voorkeuren

Vul de profielen van je nieuwsbriefontvangers aan op basis van de acties die ze ondernemen op je website. Op basis van deze voorkeuren kun je elk contentblok in je nieuwsbrief optioneel maken, dus wel of niet versturen.  Dit maakt je nieuwsbrieven relevant voor elke contact.

Dynamische content

Ook kan dynamische content per doelgroep gebruikt worden. Veel e-commerce ondernemers segmenteren hun database. Denk aan selecties zoals mannen, vrouwen, klanten, prospects enzovoort. Voor deze groepen kun je vervolgens verschillende contactblokken klaarzetten. Zo stuur je elke doelgroep andere, relevante informatie toe.

A/B-testen voor maximaal resultaat

Met onze ActiveCampaign software is het mogelijk om de inhoud van e-mails te optimaliseren met (automatische) A/B-splittesten. Test een A- en een B-versie van het bericht en ontdek welke het beste resultaat heeft. Je kunt een test doen op:

  • Afzender
  • Onderwerpregel
  • Content (inhoud)
  • Visuals
A/B test op desktop dubbel beeldscherm
Dashboard op laptop scherm

Omzetrapportages voor extra inzicht

Speciaal voor e-commerce bedrijven is er in onze software een dashboard beschikbaar waar alle inkomsten van de webwinkel overzichtelijk zichtbaar zijn. Zo breng je precies in kaart hoe goed jouw campagnes presteren en hoeveel nieuwe versus terugkerende klanten je hebt. Wat te denken van abandoned cart? Een aanzienlijk deel van je bezoekers haakt af net voordat hij de verkoop bevestigt. Door een leuke reminder te sturen kan je ze net weer over de streep trekken.

Automatische webshopcampagnes

Met onze software zet  je heel eenvoudig automatische campagnes op. Bijna elke handeling van je webshop bezoeker kan als trigger gelden om een campagne te starten. Wij zetten veel gebruikte triggers al voor je klaar. Denk hierbij aan non-openers, non-klikkers, formuliertriggers, bouncetriggers en nog veel meer. Het gaat (bijna) allemaal vanzelf. Door het één keer goed in te richten.

Deze staat al voor je klaar

Vijf veel gebruikte automatische campagnes hebben we alvast voor je klaargezet:

  • Verlaten-winkelwagencampagne
  • Productreview campagne
  • Up-sell of Cross-sell campagne
  • Welkomstcampagne
  • Verjaardagscampagne

Gefeliciteerd met jouw account bij ActiveCampaignManager… bijvoorbeeld :-)

Onze webwinkel klanten aan het woord

Voor Detaill waren we al een tijd op zoek naar een het juiste email marketing systeem. En wat een heerlijke software, het werk simpel en intuïtief. En als we hadden geweten hoe veel meer omzet we hierdoor zouden krijgen hadden we het al veel eerder aangeschaft.

Detaill logo

Onze software zien? Plan een demo in

Wil je zien wat ActiveCampaignManager te bieden heeft? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van de software en leggen we uit hoe een eventuele samenwerking met ons eruitziet.
Lekker interactief en natuurlijk geheel vrijblijvend!

ActiveCampaign Manager software demo
© Copyright - ActiveCampaign Manager

Marketing Automation voor het MKB?

Ben jij ook benieuwd wat je met Marketing Automation kunt doen? Download de brochure!

Houd je inbox in de gaten, je download is onderweg.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!